Div 1 Södra Damer 2018/19

25 / november 2018
Engelholm C VS KFUM Göteborg 3-0
Match
En mindre trupp än vanligt åkte till Ängelholm idag på grund av otur med skador och sjukdomar inom laget. Vi var beredda på en tuff och jämn match och det var precis så det blev. Redan i första set började bägge lagen starkt och inget av lagen drog ifrån det andra. Anfallet funkade väldigt bra för både oss och motståndarna så det som avgjorde största delen av matchen var serve och servemottagning.

Första set blev spännande i slutet där EVS till slut vann med 27-25. I andra set var det samma visa, båda lagen började starkt och följde varandra poängmässigt där inget av lagen hade en ledning större än 4 poäng. Trots väldigt bra spel från vår sida lyckades EVS vinna både andra och tredje set där slutsiffrorna skrevs till 25-23 respektive 25-22.

Tyvärr hade vi otur med domarnas beslut idag och även om vi spelade bra och ledde i stora delar av matchen gick det inte hela vägen. Ett stort plus var att vi hade väldigt bra servar som gjorde det svårt för motståndarna att spela sitt spel och även ledde till många serve-ess. Nu ska vi släppa denna 3-0 förlust och jobba hårt nästa vecka för att förebereda oss inför lördagens match mot RIG Falköping B på hemmaplan!