Kval Elitserien Damer

02 / april 2022
VINST 3-1 i första matchen i ELITSERIEKVALET!!
Göteborg - Lindesberg, 3-1

Ojojoj, som vi har väntat på detta! Hela säsongen har varit en enda stor mental och teknisk förberedelse inför dessa två matcher. Motståndarna var Lindesberg och den första omgången spelades på hemmaplan idag.
I första set börjar vi väldigt starkt. Motståndarna tar igen en del men lyckas aldrig komma hela vägen och vi vinner första set med 25-19.

I andra set börjar vi tvärtom. Vi tappar helt vårt spel och fastnar i flera rotationer, missar en hel del anfall och gör misstag i olika defense-moment. Vi lyckas ta ikapp och det blir väldigt jämnt framåt slutet, men det andra setet vinner Lindesberg välförtjänt med 23-25.

I tredje set laddar vi om och hittar sakta men säkert tillbaka till vårt spel och vår nivå. Vi trycker på i anfall och serve vilket sätter motståndarna i en sämre situation. Vi vinner tredje set med 25-18.

I fjärde set trycker vi på rejält. Vi är inte sugna på ett femte och vill ha en säker vinst på hemmaplan. Det sista setet slutar 25-13 och vi vinner därmed första matchen i elitseriekvalet med 3-1.

Otroligt rolig match med bra motstånd och en ENORM publik och hejaklack!!! Nu ska vi fira lite sen är det dags att ladda om inför en ny träningsvecka och bortamatch i Lindesberg nästa helg!!