Div 2 Västra Damer 2021/22

18 / oktober 2021
Två vinster!
HYLTE/HALMSTAD B - GÖTEBORG B, 1-3 VINDRARP - GÖTEBORG B, 0-3
Göteborg B vinner två av två matcher igen i Halmstad, Denna gång stod Hylte/Halmstad och Vindrarp för motståndet. Första matchen mot Vindrarp började väldigt stabilt. De kunde spela runt alla spelare i första set och tillsammans vann de första set 25-15.

Andra set var väldigt svängigt. Stressat spel och svårt med kommunikationen på Göteborgs sida gjorde att Vindrarp plockar poäng, men när det verkligen gällde steppade Göteborg upp och vann setet med 26-24.  

Göteborg tog med sig den positiva energin från slutet av andra set in i tredje och vinner rättvist matchen. Sista set slutar 25-19.

Till matchens MVP utsågs passaren Anja Tomovic!   I matchen mot Hylte/Halmstad startade hemmalaget väldigt starkt på alla fronter och Göteborg var samtidigt väldigt enformiga i deras anfallspel. Detta resulterade i att Göteborg förlorar setet med 21-25.  

I andra set steppade Göteborg upp och började variera anfallspelet genom att peta och placera mer. Göteborg hade även flera bra servserier och vann setet med 25-23.  

I tredje set var servarna fortsatt bra och spelet var stabilt på Göteborgs egen sida. Laget visade även en härlig kämpaglöd och fick upp mycket svåra bollar. Välförtjänt vann de setet 25–17.  

I sista set kändes Göteborg lite trötta men bestämde sig sedan för att kämpa in i det sista. Denna vilja lönade sig och Göteborg fick stå som vinnare efter att ha vunnit sista set med 25-22.  

Till matchens MVP utsågs vänsterkanten Olivia Ahlqvist.