20 / mars 2022
VINST I SÄSONGENS SISTA HEMMAMATCH
GÖTEBORG - YMER, 3-0

Under torsdagskvällen spelade Dam A mot Ymers VK på hemmaplan. Nästan hela truppen var med och flera spelare från klubben var där för att heja!!

Första set börjar inte fantastiskt för vår del, Ymer tar en ledning med 1-9 som sedan fortsätter till 4-12. Mottagningen är inte helt stabil och i kritiska lägen missar man i både anfall och serve. Men! Vid 10-18 går Hanah ner för att serva och då vänder matchen. Spelet lossnar och vi tar 15 poäng på raken och vinner setet med 25-18!

I andra set börjar vi med vårt spel från start och lyckas hålla det setet igenom. Försvaret fungerar bra och blockspelet blir bättre. Vi minskar våra misstag och låter motståndarna göra dem istället. Vi låter inte motståndarna rubba vårt flow och vinner andra set ganska komfortabelt med 25-12.

I tredje set ställer vi upp med en ny sexa och det funkar lika bra! Vi får till bra räddningar i försvaret ihop med starka anfall som ger utdelning. Trots att detta set är lite mer jämnt fram till 18-18, är det fortfarande ingen nervositet i laget och vi fortsätter trycka på med vårt spel och vinner sista set med 25-18.

Därmed tar vi hem ännu en 3-0 vinst!! Nu är det en match kvar av seriespelet, som är nästa vecka på lördag på bortaplan mot Ljungby! Sen är det dags att ladda om!