Div 1 Norra Herrar 2020/21

15 / oktober 2020
Norsk toppvolleyspelare förstärker Stöcke

Stöcke IF volleyboll har klart med en ungt framtidslöfte från Norge, Lars Axel Dahlgren, 19 år. Lars har precis gått ut Norges motsvarighet till Riksidrottsgymnasiet (RIG), Toppvolley, där han tränat och spelat både beach- och inomhusvolleyboll tillsammans med Norges allra största talanger. 

Vi är så glada att han ansluter och han passar klockrent in i vår unga hungriga division 1 trupp! Lars är ett riktigt energiknippe och glädjespridare som är van från Toppvolleyn att träna hårt och målmedvetet. Hans attityd kombinerat med ödmjukheten och humorn gör att han tillför enormt för laget och gruppen både på och utanför banan. Han kommer i huvudsak att spela servemottagande kantspelare. 

Stöckes division 1 herrar har börjat serien på absolut bästa tänkbara sätt med idel segrar och leder serien efter 3 st omgångar med lika många poäng som Örebro. På på lördag väntar säsongspremiär på hemmaplan då en av de största favoriterna till seriesegern, Södermalm A, gästar. Lagen möttes för några veckor sedan nere i Stockholm då Stöcke lyckades överträffa alla förväntningar och vinna med  3-1 i set. På lördag lär Södermalm dock ha rustat ordentligt för revansch så vi är glada att Lars Axel finns med och förstärker truppen.