Div 1 Södra Herrar 2019/20

13 / oktober 2019
KFUM Göteborg - Helsingborg, 3-0
Säsongens första hemmamatch resulterade i vinst!

KFUM Göteborg - Helsingborg, 3-0 (25-18, 25-20, 26-24)

Inför fulla läktare tog herrarna säsongens första vinst mot Helsingborg, en av nykomlingarna i årets Division 1. Helsingborg, som herrarna var förra året, hade våren innan premiär vunnit Division 2 och valt att gå upp. Dock har de åkt på stopp hittills i mer erfarna lag från Division 1.

Herrarna har fortfarande en bacill 🤒 som går runt i laget och några spelare saknades även inför denna match, men tack vare bra bredd på laget så kan herrarna ändå ställa upp en bra startsexa.
Laget startar med hög energi och levererar väldigt effektiva anfall, som var ett av problemet från förra matchen. Helsingborg hålls på en armlängds avstånd, trots lite svajig servmottagning.

Andra och tredje set är det första likt, med bra effektivitet i anfall och med något sämre mottag, blandat med en del onödigt slarviga missar i enkla situationer. Hemmalaget vinner rättvist 3-0. 🤗

KFUM vinner mycket på sin bra fysik och anfallsinställning, och det är skillnad från förra helgens match där vi saknade självförtroende i vårt anfall. Dock så spelas det ett sämre mottag denna matchen, men det går ofta upp och ner. Efter matchen pratade det mest om de slarviga missarna som skedde runt omkring i matchen då detta är något som varje spelare i laget ska kunna sköta bättre.

Nästa hemmamatch är 26/10 mot Malmö.
Kul att se så många på läktaren, hoppas vi ser er igen när skåningarna kommer på besök!

Glöm inte att också följa oss våra sociala medier för senaste nytt:
Instagram
Facebook