Div 3 Mellersta Herrar 2019/20

17 / november 2019
Södertelge E VS Södermalm [16/11/2019 11:45]
Premiär för Södermalm på Söder

Äntligen dags för hemmamatch och motståndare var Södertelge E. Södertelge är liksom Söder ett gäng unga killar där skillnaden främst märktes i erfarenhet där Södertelge har har tränat och matchat under en betydligt längre period.

I matchen var det Harry, Dario, Grigorij, Adam, Dexter, Wilhelm, Carl och Li som deltog.

Första setet startade bra för Södermalm. Men redan runt det åttonde poänget tog Södertelge initiativet. Mest på grund av tunga servar som gjorde att mottaget inte räckte till och därmed rann poängen iväg. Setet slutade med 25-14 till Södertelge.

I det andra setet fick Söder ihop det bättre och lagen följdes åt i princip hela setet. Spännande avslutning på setet och seger med 26-24 för Södermalm.

Även det tredje setet startade med bra spel från Södermalm. Lagen följdes åt upp till 14-14 men därefter servade Södertelge för bra vilket ledde till att poängen rasslade till (för) snabbt i Södertelges favör som vann setet med 25-17.

Ett liknade fjärde set följde där poängen fördelades jämnt mellan lagen upp till 17 innan mottaget återigen rasade vilket ledde till seger i setet med 25-20 och i matchen med 3-1 seger i Södertelges favör.

Visst, det blev en förlust men med mersmak och ett klart steg framåt. Nu ser vi fram mot nästa matchtillfälle med tillförsikt.