Div 1 Södra Damer 2019/20

18 / november 2019
Efter 29 dagar var det dags igen...

Igår kom Ljungby Volleys andra raka seger. Efter en jämn och välspelad match i Falkhallen stod det klart att Ljungby vunnit med 3-1 i set efter fyra väldigt jämna set, 25-23, 20-25, 25-21 och 25-22. 

Att Ljungby haft ett 3 veckor långt speluppehåll gjorde att laget var taggade och redo för spel igen. Vi följde gameplan och spelade med stort tålamod genom hela matchen. Båda lagen har en trupp med väldigt unga spelare, men vår fördel kanske var att ha några gamla rävar med på plan som kan erbjuda lite rutin till spelet. Som igår, då skiljde det 21 år mellan yngsta och äldsta spelare i laget. I övrigt så jobbar vi på, blir mer och mer ett sammansvetsat gäng som sliter för varandra. Alla får speltid och är delaktiga till att vi kunde ro iland denna seger. Än så länge har vi inte spelat någon match utan att få med oss minst 1 poäng, vilket gör att vi kammat hem 9 poäng och ligger just nu på en 6:e plats i tabellen,

Kommande helg väntar två matcher. Lördagen möter vi Engelholm B borta och på söndagen tar vi emot nykomlingen Karlstad i Sunnerbohallen.