Div 1 Södra Damer 2019/20

09 / september 2019
Med 19 dagar kvar till seriepremiär..
19/20

Detta blir andra året som gänget går in i en ny Div 1 serie. I stort sett samma trupp, bara några justeringar. Laget har tränat hårt under försäsongen och kommer kliva in i serien betydligt mer förbereda än senast. Vi gjorde en bra säsong 18/19 för att vara en så ung trupp, vissa spelare gjorde sina allra första matcher i seriespel någonsin. Vårt mål var att hålla oss kvar och det gjorde vi utan problem. Men visst kan vi sikta lite högre i år.

Nytt på coach-sidan är vår nya huvudtränare Paul Bourne. Han är ursprungligen från Australien men bor sedan ett par åt tillbaka i Sverige. Därmed tar Sofie Bringmyr ett kliv tillbaka och fokuserar på att spela denna säsongen. Paul har bra meriter från både volleyboll och beachvolley och kommer ge oss det lilla extra för att fortsätta utvecklas och höja oss några nivåer till.

Vi kommer även ha ett B-lag, som spelar i en serie under oss. Det skapar bra förutsättningar och möjligheter till ett bra samarbete oss emellan. Vi har även många unga tjejer som snart kommer stå och knacka på för att få kliva fram.

Ljungby Volley ser ljust på framtiden!