02 / december 2019
KFUM Göteborg VS Ljungby
En till seger i bagaget!

KFUM Göteborg DAM A - Ljungby, 3-0 (25-16, 25-22, 25-11)

 
Damerna stöttade grabbarna i HERR A:s fantastiska initiativ av insamling till Mustaschkampen med mustaschkampens egna lösmustasch.

Igår var det dags för ännu en hemmamatch och denna gången stod Ljungby för motståndet. I första set börjar vi stabilt och vårt eget spel lyser igenom. Dock tar det inte lång tid innan Ljungby börjar mata på och komma ikapp. Vi spelar jämnt ett tag innan vi gör ett ryck och drar iväg några poäng som slutar i setvinst med 25-16.

Andra set börjar knackigt för vår del och trots många bra poäng så gör vi även misstag som resulterar i att det blev väldigt jämnt i poängställningen. Vi är inte helt där energimässigt och servemottagningen låser sig i vissa rotationer. Ljungby hade bra anfallare varav en har mycket rutin och lyckades dunka in en och annan boll. Däremot får vi kontroll på vårt spel med bra servar och smarta anfall och lyckas vinna 25-22!

I tredje set är det en helt annan femma. ”Nu ska vi vinna 3-0” är det alla i laget tänker. Och det visar sig i spelet! Ieva får till en helt otrolig serveserie som resulterar i poäng efter poäng. Vi andra fokuserade mycket på block, defense och anfall som gjorde att det tredje setet slutade 25-11 till vår fördel!

Vi är ännu obesegrade och lägger till ännu en 3-0 vinst på listan. Nästa match kommer bli spännande då vi möter Rig Falköping på bortaplan. Men innan dess, träning, träning och träning!